You are currently viewing Du är välkommen precis som du är 💛

Du är välkommen precis som du är 💛

Vi vet hur det känns med klumpen i magen inför att behöva ljuga gång på gång för att inte avslöja familjehemligheten. Alla missade träningar, missade kompishäng, ryggsäckar utan mellanmål, betyg som reflekterar oro, utvecklingssamtal utan förälder där och försovningar.

Vi önskar att alla som växer upp i en familj med missbruk tidigt hade fått veta och känna att man inte är ensam i sin situation. En av de starkaste känslorna som skapas i våra grupper är just
gemenskap, att man äntligen får prata med och träffa personer i samma ålder som en själv som verkligen förstår och inte dömer. Varje vecka träffas samma grupp både unga och ledare där man får prata, lyssna, lära sig och samtidigt ha roligt.

Vecka 7 börjar våra grupper igen och det finns platser kvar. Se bilderna för åldersgrupper och dagar. Börja med att maila till kontakt@tryggabarnen.org om att du eller någon du känner skulle behöva träffa andra i en liknande hemsituation. Vi brukar börja med ett introduktionsmöte med vår samordnare Minnelie som har egna erfarenheter så det inte ska kännas lika läskigt att börja sen.